L'ALTRE COSTAT, de Ivan Ledesma

DATOS
Título: L'altre costat
Autor: Ivan Ledesma
Editorial: Spècula
Colección: -
Páginas: 175
Edición: 02/2023
ISBN: 9788419415257
Precio: 18,50€
Sinopsis:
       L'Alícia, coberta de sang, es presenta a comissaria per confessar l'assassinat de la seva parella. Quan la policia arriba a l'escena del crim, no hi troben res estrany: no hi ha cadàver, ni senyals de lluita, ni taques de sang. Ha estat tot un malson? Una al·lucinació? Pateix l'Alícia algun trastorn? O és que potser la realitat no és única i immutable?
       L'altre costat és una novel·la angoixant -plena de picades d'ullet a l'Alícia de Lewis Carroll- en la qual Ivan Ledesma mostra com les petites decisions determinen el destí i (des)dibuixen el futur. 

OPINIÓN
Valoración (sobre 5): 💀 💀 💀 💀
Lectura: Del 18/04/2024 al 22/04/2024
Opinión:
       M’ha semblat un llibre molt original en la idea i molt amè de llegir.

       És una interessant barreja de terror i fantasia. Val a dir que em va desconcertar la proposta d’una doble realitat malgrat n’estava al cas que anirien per aquí els trets. Però suposo que era part del joc, descol·locar a lector en la mateixa mesura que ho estava la protagonista. La intriga i la curiositat em va encoratjar a seguir.
       Hi ha escenes potents, desconcertants i amb sang a dojo.
       Al final s’explica l’origen d’aquest fenomen i tot queda més clar. Segurament amb una segona lectura es podrien captar i gaudir millor de certs detalls i passatges on anava més desorientat.

       Es comentava al pròleg que està molt present la història de l’Alícia al país de les meravelles. Mai he llegit el llibre però crec haver vist la pel·lícula de Disney i qui més i qui menys coneix la història. Jo, sincerament, no ho hagués vist de no haver-nos avisat al pròleg...

       M'ha agradat molt l’estil fresc, directe, proper, amb un llenguatge de carrer i real de l'autor. Et donava una agradable sensació de proximitat i naturalitat que ho feia molt amè de llegir.

       Veig que l’editorial Spècula aposta per publicar històries originals i fresques i la tindré en compte quan treguin quelcom de terror.

       Així doncs, si voleu una lectura diferent, aquesta és una excel·lent opció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario